Pole fitness

Foto: Ronny Rosenberg

Om kursene våre:

 

Pole fitness er lagt opp etter nivå. Pole 1 er nybegynner, pole 2 er videregående og på den måten jobber man seg gjennom de forskjellige nivåene.

 

Hvert nivå blir avsluttet med en «eksamen» for å se om man har ferdighetene og styrken til å kunne fortsette på neste nivå.

 

Det er ikke uvanlig å gå samme nivå flere ganger.

 

Kurset varer i 75 minutter pr. gang og går over 8 uker. Man melder seg på en bestemt dag og følger denne hele kursrunden. Vi tilrettelegger så langt som mulig muligheten til å ta igjen timer ved sykdom o.l.

 

Alle våre polekurs er lagt opp til at man er 2 personer pr. stang. På denne måten får du litt pause i treningen og du blir også kjent med de andre som deltar på kurset.

 

Man trenger ikke være supertrent eller ha noen erfaring med dans for å begynne, da det er lagt inn styrketrening i all oppvarming.

Klær:

 

Singlet og tettsittende shorts, gjerne med bukse utenpå til oppvarming. Vi trenger bar hud for å kunne henge fast på stangen når vi driver med pole fitness!

 

Unngå bruk av bodylotion og håndkrem samme dag som du skal trene pole!

Pole Fitness

Pole fitness nivå 1 til 6:

 

På disse kursene vil du lære ulike triks på stangen, floormoves og andre dansebevegelser. Senere kan du fritt sette dem sammen slik du ønsker det. Her er det ikke laget en koreografi, det vil være mest fokus på triksene; å få de til på en elegant måte, samtidig som du bygger opp musklene slik at triksene kan bli bedre og bedre. Det er god styrketrening for hele kroppen, da de forskjellige triksene stiller ulike krav til de forskjellige muskelgruppene.

 

Bevegelighet (tøying) er i fokus, men det er ikke nødvendig å være myk for å gå på kurs. Alle timene inneholder lett bevegelighetstrening.

NM Prep:

 

Vi ønsker å støtte og hjelpe de av våre elever som vil delta i NM i polesport.

NM blir avholdt på våren og søknadsvideoer må være inne i god tid før dette.

I NM er det flere forskjellige kategorier man kan melde seg på, så det spiller ingen rolle hvilket nivå du er på hvis du ønsker å søke.

 

Kurset vil gå over 8 uker, varer i 1 time pr gang og vil gjennomgå:

 

- Reglene for NM; hvilke triks du må ha med i rutinen, hvordan regne poeng osv.

- Musikkvalg + kostyme i forhold til rutine

- Rutine + hjelp til å filme søknadsvideo om ønskelig.

 

Vi forbeholder retten til å avlyse kurset ved for lav interesse.

 

Pole Open:

 

En åpen poleklasse for elever som har fullført pole 2. Her vil du ha en instruktør i salen som står for oppvarming og tøying, mens du resten av timen kan øve på selvvalgte triks med hjelp og veiledning av instruktøren.

 

Pole Play:

 

En klasse for elever som har fullført pole 5. Det er rullerende instruktør som primært jobber med nye triks, komboer & spinningtriks.

Her finner du oss:

St. Jacobsplass 9

5008 Bergen

Klikk her for veibeskrivelse

Kjøpsbetingelser/Angrerett

Kontakt:

Telefon: 55 31 55 04

E-post: post@stegdans.com

Organisasjonsnummer: 993540811